СНІДАНКИ

По-перше, правильне харчування припускає думку про те, що не існує продуктів, які категорично вживати не можна.
📢 Їсти можна все, і тут ключове питання — скільки? Тобто важливий об‘єм порції.
По-друге, якщо ви Здорова людина, мається на увазі що відсутні якісь глобальні проблеми із травленням, тиском та ін. То ваш Сніданок може бути:
*на 70% із різноманітних каш та цільнозернового хлібу (це так звані- складні вуглеводи);
*на 10-20 % із Фруктів, овочів, сухофруктів, та «правильних» солодощів (гіркий шоколад, мед, мармелад, джем та ін). Це — легкі вуглеводи або швидка енергія.
*на 10-20% із білка та продуктів, до складу яких він входить- м‘ясо, птиця, сир, яйця, горішки, насіння, творог, кисломолочні вироби тощо.
Також для будови мембран клітин і гормонів обов’язковими в раціоні є — корисні жири, такі як Оливкова та лляна оліі, авокадо, жирні сорти риби, горіхи та ін.
Здоровий сніданок повинен поєднувати різні продукти і головне це розмір порції! Для кожного вона буде індивідуальною!
Варіантів можна багато придумати і комбінувати, старайтесь, щоб було присутнє у сніданку все з вищепереліченого, вуглеводи повільні, білки і жири.
Через пів годинки після сніданку до чаю/кави можете з’їсти гіркого шоколаду або натурального мармеладу.

 

0 Вопросы

Вопросы и Ответы

Хотите принять участие в обсуждении?
Не стесняйтесь вносить свой вклад!

Добавить комментарий